Superliiga: Leigh Leopards tainnuttaa johtajat Warrington Wolvesin | Wakefield Trinity vahvistaa David Fifitan lähestymistavan | Rugby League -uutiset

Wakefield Trinityn päävalmentaja Mark Applegarth vahvisti, että Super Leaguen alaosa aikoo tuoda takaisin David Fifitan; Huddersfield Giantsin pomo Ian Watson näki puolensa lopettavan tappiollisen juoksunsa; Adrian Lam väittää, että Leigh Leopards ei ole hurahtanut muotoonsa

Viimeksi päivitetty: 26.5.23. klo 23.29

Leigh juhli upeaa voittoa kotonaan Superliigan johtavalle Warringtonille

Keräämme kaiken toiminnan perjantain kolmesta televisioimattomasta Betfred Super League -ottelusta, joissa Catalans Dragons, Leigh Leopards ja Huddersfield Giants voittivat kaikki…

Catalans Dragons 36-6 Wakefield Trinity

Kohokohdat Betfred Super League -ottelusta Catalans Dragonsin ja Wakefield Trinityn välillä

Käytä Chrome-selainta helppokäyttöisemmälle videosoittimelle

Mark Applegarth myöntää, että hänen on ehkä käännyttävä entisen Wakefield-tähden puoleen ollakseen talismanina joukkueen omaisuudelle.

Surkea kausi Superliigan alapuolelle jatkui, kun he kärsivät 36-6 tappion Catalans Dragonsille.

Kestettyään 13. peräkkäisen tappion kilpailussa, Trinityn päävalmentaja Applegarth paljasti, että seura harkitsee David Fifitan mahdollista paluuta.

”Tutkimme asiaa, hän olisi uskomaton sysäys joukkueellemme”, Applegarth sanoi. ”Olemme laskussa numeroiden suhteen ja näyttää siltä, ​​että Kelepi Tanginoa on murtanut kätensä, joten tarvitsemme todella numeroita.”

Wakefield jäi ensimmäisen puoliajan jälkeen 18-0 jälkeen entiselle Trinity-pelaajalle Tom Johnstonelle ja Cesar Rougelle.

He osuivat takaisin Ryan Kayn kautta, mutta toinen Johnstone-yritys sekä Tanguy Zenonin ja Arthur Mourguen pisteet näkivät katalaanit voittaneen.

Huddersfield Giants 20-4 Castleford Tigers

Kohokohdat Betfred Super League -ottelusta Huddersfield Giantsin ja Castleford Tigersin välillä

Ian Watson ylisti Huddersfieldin ”mailia parempaa” suorituskykyä sen jälkeen, kun he voittivat Castlefordin ja katkaisivat neljän ottelun tappioputken.

Kotijoukkue hallitsi Tigersiä John Smith’s Stadiumilla ja vei ensimmäisen puoliskon 10-4 johtoon – kiitos Esan Marstersin avausyrityksen – ennen kuin Innes Senior ja Kevin Naiqama sinetöi voittonsa toisella puoliajalla.

Giants oli voittanut vain yhden pelin viimeisestä kuudesta ottelustaan, ja paineet nousivat West Yorkshiren puolella viime viikonlopun Betfred Challenge Cupin 42-40 tappion jälkeen Watsonin vanhalle seuralle Salford Red Devilsille.

”Se oli kilometrejä parempi meistä”, Watson sanoi. ”Se näytti enemmän meiltä, ​​siitä olemme puhuneet ryhmänä. Se oli todella hyvä joukkueesitys.

Kevin Naiqama sukeltaa kokeillakseen Huddersfieldin voittoa Castlefordista

”Aloimme pelata hyvin nollasta minuutista. Pelasimme heidän hampaisiinsa ja esitimme muutaman kysymyksen.

”Kaiken kaikkiaan se oli miellyttävää. Olisimme halunneet tehdä muutaman lisäyrityksen lopussa, mutta mieluummin voitan 20-4 joka viikko kuin olisin pelissä ja hävisin 42-40.”

Toisen alimman Tigersin ainoa yritys tuli Alex Mellorilta, ja Andy Lastin joukkue on nyt hävinnyt kahdeksan edellisestä yhdeksästä ottelustaan.

Leigh Leopards 30-12 Warrington Wolves

Kohokohdat Betfred Super League -ottelusta Leigh Leopardsin ja Warrington Wolvesin välillä

Adrian Lam väittää, ettei Leigh innostu, kun he järkyttivät Superliigan johtajaa Warringtonia.

Leopards joutui 14-0 johtoon Leigh Sports Villagessa Gareth O’Brienin ja Tom Briscoen yritysten ansiosta ja piti Wolvesin hyödyttömänä toisella puoliajalla, kun he voittivat kuudennen peräkkäisen voiton.

George Williams näytti aloittaneen Wolves-taistelun 28. minuutin yrityksellä, mutta O’Brien vastasi isännille kakkosella, ennen kuin Joe Philbinin ja Stefan Ratchfordin muunnos teki tauolle 20-12.

Mutta Leopards sinetöi voiton Josh Charnleyn kauden 15. yrittämällä, kun peli eteni viimeiselle neljännekselle, ja kun aika oli melkein kulunut, Ben Reynolds kauhisi löysän pallon ja juoksi 60 metriä maalintekoon, jonka hän myös muutti.

Gareth O'Brien kilpailee vieraissa tehdäkseen maalin Leighille Warringtonia vastaan

Gareth O’Brien kilpailee vieraissa tehdäkseen maalin Leighille Warringtonia vastaan

”Olen erittäin ylpeä”, Leighin päävalmentaja Lam sanoi. ”Se oli kova peli – Warrington on laatupuoli, joka on asettanut tämän kauden standardit. Tiesimme, että se tulee olemaan fyysistä ja meidän piti vain vastata haasteeseen.

”Luulin, että olimme kohtuullisen hyviä suurimman osan pelistä, mutta se ei ollut täydellinen. Tapa, jolla puolustimme linjaamme, osoitti, kuinka puolustimme jatkuvasti toisiamme. Puolustuksemme oli mielestäni todella vakaa.

”En usko, että yksi pelaaja erottui meiltä – se on ollut yksi salaisuuksistamme koko kauden. On hienoa saada kuusi voittoa peräkkäin, mutta asiat voivat muuttua nopeasti, jos pääset liian pitkälle itseämme.”

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?